26 d’abr. 2023

KINGS LEAGUE

La Kings League és una competició de futbol 7, on participen 7 jugadors per equip i el camp és més reduït, que ha creat l’empresa Kosmos, fundada per l'ex futbolista Gerard Piqué. Són 12 equips amb 13 presidents i juguen una lliga per després els 8 millors equips visitar al Camp Nou per jugar els quarts de final, semifinals i la final.

El dia 26 de març del 2023 es va celebrar final four de la Kings League al Spotify Camp Nou. Els vuit millors equips de la lliga van lluitar per classificar-se a la final i guanyar el campionat. Dels vuit, van passar a les semifinals Aniquiladores, Troncos, el Barrio i Saiyans. El primer partit va ser entre Aniquiladores i Troncos, en el qual es va classificar l’equip d’en Juan Guarnizo (Aniquiladores) amb un resultat de 2-2, però a penals va poder aconseguir guanyar i classificar-se. Després l’equip del Barrio va competir contra els Saiyans el qual el va guanyar, després d’un meravellós partit amb el  resultat de 4-3. La final es va disputar entre el Barrio i Aniquiladores i el Barrio va començar guanyant 2-0 fent un molt bon partit i a la segona part es va avançar de nou i va posar fi a la final amb una victòria de 3-0.

Després d’haver finalitzat el campionat, han decidit fer-ne un segon, però venent i comprant jugadors dels altres equips, de manera de que cada club tingui uns jugadors diferents per poder tornar a guanyar i classificar-se per jugar la final.