12 de maig 2022

TEMPS DE FLORS TORNA A LA NORMALITAT

Del 7 al 14 de maig se celebra Temps de Flors, una festa de natura i color que es fa des de l’any 1954 a Girona. Per tant, aquesta serà la 67a edició.

Per Temps de Flors la ciutat s’engalana i es decoren els monuments  com la Catedral de Girona, la basílica de Sant Fèlix, alguns jardins i molts més llocs. Paral·lelament, es torna a fer el concurs d’Aparadorisme i Decoració Floral interior. A més a més, durant aquests dies també es fa el festival A cappella: hi ha concerts de 12 grups i cantants diferents, dels quals dos són gratuïts. 

La setmana de Temps de Flors és molt important per a la ciutat ja que porta molts turistes de diferents llocs del món. Com en anys anteriors, el programa està organitzat per números: fins al 90 corresponen al recorregut pel Barri Vell. 

L’INS Santiago Sobrequés també participa activament a Temps de Flors. D’una banda, com ja és tradició, el cartell de promoció l’ha creat una alumna del centre. Aquest any l’artista ha estat Chloe Sierra, de 17 anys, estudiant del batxillerat artístic. El cartell representa una papallona amb les ales repletes de flors. D’altra banda, els alumnes de Volum de 1r de Batxillerat de l’institut Santiago Sobrequés i Vidal han decorat el claustre de la Mercè.     

     

Foto Cartell Temps de Flors 

Chloe Sierra.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada