17 de maig 2022

QUÈ PODEM VEURE A NETFLIX?

Si esteu avorrits o no sabeu què veure a Netflix, esteu a l'article perfecte.

A molts ens ha passat que ens hem mirat una sèrie o pel·lícula i quan l'hem acabat no hem sabut què veure després. Doncs ara us recomanaré unes bones sèries i pel·lícules per matar l'avorriment.


Per començar, per a tots aquells a qui els agrada la ciència-ficció, el terror i les aventures, una sèrie perfecta seria la famosa “Stranger Things”, la qual tracta d'un grup de quatre nens que són amics i que coneixen una nena amb poders. Hauran d'enfrontar-se amb animals terrorífics que semblen venir d'un altre món a través d'un portal. La sèrie té tres temporades i a finals de maig s'estrena la quarta.


Si us agraden més les sèries de misteri, amistat, amor i terror, aquí en teniu una que enganxa molt: “Riverdale”. És una sèrie en la qual uns adolescents del mateix institut comencen a fer-se amics, però una gran quantitat d'assassinats i misteris acabarà creant la millor amistat entre els protagonistes. M’agrada perquè és molt interessant, misteriosa i intrigant.


Finalment, també us puc recomanar una sèrie de karate, amistat, acció i lluita titulada “Cobra Kai”, la qual ha enganxat molta gent. És la continuació de la famosa saga de pel·lícules “Karate Kid”. Els dos nens que a “Karate Kid” eren enemics i competien, ara que són grans s'han creat el seu propi gimnàs de karate, cadascú el seu. Aquests dos gimnasos lluiten entre ells mentre es formen amistats, i odi.


Aquestes són les sèries que us recomano, espero que us agradin.


Logo de Netflix 

 

Roc Navarro 3A              

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada