27 de gen. 2022



 PLAY NOW BCN


Play Now BCN és un espai innovador ubicat en el Parc del Fòrum de Barcelona, a l'aire lliure i equipat amb tot el que és necessari per poder practicar diverses activitats esportives com ara bàsquet, futbol, skate, ball... i moltes més, però en els esports col·lectius es canvien una mica les formes del joc perquè sigui més divertit i inclusiu per tothom.


Per poder accedir-hi has de reservar el dia o a les hores que hi voldries anar-hi, ja que aquest espai està habilitat per a unes 250 persones. Està obert cada dia de 16 h a 20 h, excepte els caps de setmana i festius, que està obert de 10 h a 22 h. 


Aquest espai el va inaugurar la marca Nike i, principalment, va ser creat a causa de totes les mesures antiCOVID que el govern estava imposant per evitar contagis com entrenar amb mascareta si era a l'interior, respectar la distància de seguretat d'1,5 metres, rentar-se les mans amb gel hidroalcohòlic…


A més a més, Nike ofereix un transport des de la seva botiga situada al Passeig de Gràcia fins a Play Now BCN per així poder facilitar l'accés a gent que no pugui arribar-hi.


Marta Alonso 3rC
























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada