17 d’oct. 2018

TROBEN EL COS D' ARTHUR, DESPRÉS DEL TEMPORAL.


El nen va viatjar amb la seva mare i la seva germana quan el torrent d'aigua els va sorprendre a Sant Llorenç. La mare del petit va poder treure del cotxe la seva filla gran, que va ser rescatada per un ciclista alemany, però no va poder fer el mateix amb Arthur. El cos de la mare va ser trobat a l'interior del cotxe.

La dona circulava sota la tempesta des de Manacor cap a Capdepera i es va desviar per entrar a Sant Llorenç davant la intensitat de les pluges. En entrar al poble  la va sorprendre una gran avinguda d'aigua procedent de la part alta del poble. 



Troben el cos sense vida d'Arthur
Després de més d'una setmana cercant el menor, els efectius d'emergències han trobat el cos sense vida d'Arthur. Així ho ha informat la Guàrdia Civil, que ha format part de la recerca del menor durant la darrera setmana. El cos s'ha trobat a prop de la rotonda de la sortida de Sant Llorenç cap a Son Carrió, lloc on aquest dissabte es van retirar un total de quatre camions, nou cotxes i dues motos. La família del menor ha estat informada quasi en el mateix moment de la troballa.
D'aquesta forma, s'eleva a 13 la xifra de víctimes mortals de la riuada que va afectar les zones de dos municipis del nord-est de l'illa, especialment la població de Sant Llorenç de Cardassar. A l'operatiu de recerca d'aquest dimecres han participat 290 efectius que treballaven en 12 punts diferents, el 70% entre Sant Llorenç i Son Carrió i la resta entre Son Carrió i S'Illot.

La recerca del cos del menor ha estat la prioritat dels equips de rescat durant els darrers vuit dies. El nen, fill de la farmacèutica de Manacor que també va morir a la riuada, viatjava en el cotxe amb la seva germana i la seva mare quan el torrent els va sorprendre a Sant Llorenç.


En total, les víctimes mortals d'aquesta tragèdia han estat set homes i cinc dones: sis de nacionalitat espanyola, un matrimoni alemany, un home de la mateixa nacionalitat i una dona holandesa. Quatre dels cossos es van trobar a Artà, tres a Sant Llorenç, tres a s'Illot i dos a Son Carrió.




Maksym Goncharenko  3B

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada