5 d’oct. 2018

Praga


Abans de viatjar a Praga és normal tenir molts dubtes: ¿Quina és la moneda oficial? ¿Podré relacionar-me sense saber anglès? ¿Utilitzen el mateix tipus d'endoll que al meu país?
En aquesta article explicaré i comentaré com gaudir de Praga:


Praga és la capital de la República Txeca. Situada a la vora del riu Moldava (Vltava), té 1,2 milions d'habitants. Se la coneix com la ciutat de les cent torres, o la ciutat daurada, la mare de totes les ciutats i el cor d'Europa, i des de 1992 el centre històric és considerat patrimoni de la humanitat per la UNESCO.
                                                                                              
                                                      
Gastronomía txeca:
Menjar típic a Praga
La gastronomia txeca es basa principalment en la carn de porc i, en menor mesura, en la del pollastre i vedella. També s'elaboren receptes amb la carn d'altres animals, encara que la República Txeca no és la millor destinació per als amants del peix.
                                                                                                                        
Transport a Praga:

                         
Tramvia a Praga
La xarxa de tramvies a Praga compta amb 22 línies diürnes i 9 nocturnes. En combinació amb el metro permet arribar a qualsevol punt d'interès de la ciutat.
Històricament, els tramvies van començar a funcionar a Praga el 23 de setembre de 1875. En els seus inicis els tramvies eren tirats per cavalls. Les línies diürnes operen de 4:30 a 24:00 hores. Les nocturnes, amb números de l'51 al 59, funcionen entre les 24:00 i les 4:30 hores amb una 
freqüència de 30 minuts.             

Hotels a Praga:

                    
Pont Carles a Praga
Les zones més cèntriques i recomanables per allotjar-se són els districtes 1 i 2 encara que, depenent de la localització dins d'aquests, també podria ser interessant un hotel en els districtes 3, 4, 5, 7 i 8. Si voleu recórrer la ciutat caminant, la millor opció és buscar un hotel a prop de La plaça de la Ciutat Vella o del pont de Carles. Una altra zona interessant per allotjar-se és la plaça de Wenceslao, prop 
d'aquesta es troben alguns dels hotels més luxosos.        

Més informació de Praga :

Els ciutadans espanyols poden entrar a la República Txeca amb el passaport o el DNI indistintament. No es requereix cap tipus visat.
La moneda oficial de Praga és la Corona Txeca (CZK). El seu nom en txec és Corona Česká (Kč).

Expressions útils en txec:
Mapa de la ciutat:

Opinió personal :
M'ha interessat molt escriure aquest article, ja que he tingut el plaer d'aquest any anar-hi amb la meva família i això m'ha donat més visió d'Europa i interessos pel futur. Vigileu molt amb els insectes voladors, ja que et persegueixen quan menges delícies dolces


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada