5 d’oct. 2018

LOVING PABLO


Loving Pablo és una pel·lícula dramàtica i violenta espanyola de l’any 2017, dirigida per un director anomenat Fernando León de Aranoa.

Foto de Pablo Escobar
Aquesta pel·lícula està basada en un llibre que s’anomena, Amando a Pablo, Odiando a Escobar, i en fets reals.
Els actors més famosos que protagonitzen aquesta pel.lícula són  Penelope Cruz, actriu espanyola que actua com a Virginia Vallejo i també Javier Bardem, actor espanyol que fa el paper de Pablo Escobar.
Aquesta pel.lícula ha tingut més de 275.872 espectadors a Netflix. Pablo Escobar és un dels liders més grans en el món dels narcotraficants, nascut a Colòmbia,es va casar amb una noia que tenia 15 anys.Va ser un dels personatges més rics de la seva època. El  fet de ser narcotraficant no el feia “mala persona”, ell amb el diners que  aconseguia de les drogues proporcionava ajuda als pobres com crear camps de futbol per als nens dels suburbis, donar aliments a qui ho necessitava, construÏa cases a la gent més pobra de Medellín… tot i així va assassinar a més de 10.000 persones.
Va morir assassinat amb el seu amic sicari  el 2 de desembre de 1993, als 44 anysNosaltres opinem que aquesta pel.lícula reflecteix clarament aspectes de la seva biografia, tant en l’amor com la seva família. D’altra banda, els actors que han interpretat a Pablo i a Virginia ho han fet molt bé. Ens agrada molt aquesta pel.lícula pel fet que tot del que es parla és real, també perquè ens ensenya que Pablo Escobar no només feia el mal, sinó també feia el bé, per això hem triat aquest tema, perquè nosaltres opinem que aquest narcotraficant no era com tots, és a dir amb els seus diners  ajudava la gent més pobra.


Cartell de la pel.lícula
                         
                                                  











Maria Milla i Kamila Estrada      

4 comentaris:

  1. es una merda ja que no esta gens ben redactat

    ResponElimina
  2. no magrada, no el trobo interessant ni tampoc serveix ni tan sols per passar lestona, no m'ha agradat.

    ResponElimina