21 de febr. 2018

RESTAURANT CAN ROCA

Aquest restaurant de ‘luxe’ gaudeix de 3 estrelles Michelin i és troba aquí a Girona al Carrer de can  Sunyer, 48.  Els propietaris d’aquest restaurant són els germans Roca.



Resultado de imagen de germans rocaResultado de imagen de restaurante can roca
                                Els germans Roca                     Restaurant Can Roca

El celler de Can Roca és un restaurant fundat el 1986 i está especialtitzat en menjar ben elaborat i exòtic, provenint d’arreu del món,  fa 5 anys va ser considerat el millor del món per la revista Restaurant Magazine. Va començar a créixer des de l’any 2009, i encara segueix evolucionant. Van ser guanyadors de molts premis, uns 14 apróximadament, entre els quals destaquen el de cuiner de l’any, per la Acadèmia Espanyola de Gastronomia, més tard va ser escollit per l’organització del Tour de França para representar a la cuina catalana i espanyola .
Cada germà s’ocupa d’una cosa diferent, en Jordi Roca s’ocupa de les postres, en Joan Roca dels entrants  i en Josep Roca dels vins que complementen els plats. Els tres junts formen el millor restaurant del món.
Val molts diners anar a dinar al restaurant Can Roca, peró hem de tenir en compte que han invertit molt en les instal.lacions, productes, el Celler,...

 El plat que més ens ha impresionat és el “Gol de messi”

Gol de Messi :


Aquest plat el va crear en Jordi Roca, els ingredients principals d’aquestes postres són la menta, la llimona, la taronja, el caramel, l’eucaliptus, aroma de gespa i “peta-zetas’’. En Jordi vol recrear el moment imaginat pel crack.




Anton Castella i Abdellah Zaroual de 3rA

2 comentaris:

  1. Molt bona entrada m'ha impressioat i al mateix temps m'ha agradat. ��

    ResponElimina
  2. Un bon treball, nois. Estic encuriosida per veure en què consisteix aquest plat que heu mostrat, el Gol Messi...ja m'agradaria tastar-lo, ja!

    ResponElimina