Els germans
Roca Restaurant Can Roca
El celler de Can Roca és un restaurant fundat el 1986
i está especialtitzat en menjar ben elaborat i exòtic, provenint d’arreu del
món, fa 5 anys va ser considerat el millor del món per la revista
Restaurant Magazine. Va començar a créixer des de l’any 2009, i encara segueix
evolucionant. Van ser guanyadors de molts premis, uns 14 apróximadament, entre
els quals destaquen el de cuiner de l’any, per la Acadèmia Espanyola de
Gastronomia, més tard va ser escollit per l’organització del Tour de França
para representar a la cuina catalana i espanyola .
Cada germà s’ocupa d’una cosa diferent, en Jordi Roca
s’ocupa de les postres, en Joan Roca dels entrants i en Josep Roca dels
vins que complementen els plats. Els tres junts formen el millor restaurant del
món.
Val molts diners anar a dinar al restaurant Can Roca,
peró hem de tenir en compte que han invertit molt en les instal.lacions,
productes, el Celler,...
Gol de Messi :
Aquest plat el va crear en Jordi Roca, els ingredients
principals d’aquestes postres són la menta, la llimona, la taronja, el caramel,
l’eucaliptus, aroma de gespa i “peta-zetas’’. En Jordi vol recrear el moment
imaginat pel crack.
Anton Castella i Abdellah Zaroual de 3rA
Molt bona entrada m'ha impressioat i al mateix temps m'ha agradat. ��
ResponEliminaUn bon treball, nois. Estic encuriosida per veure en què consisteix aquest plat que heu mostrat, el Gol Messi...ja m'agradaria tastar-lo, ja!
ResponElimina