30 de maig 2016

INTERCANVI AMB FRANÇAEn aquest mes d’abril hi ha hagut diversos intercanvis, Alemanya, Londres però nosaltres ens centrarem en un en concret el de França. Els francesos van arribar a l’institut el divendres vuit d’abril a les sis de la tarda amb autobús i de seguida van marxar a casa dels corresponents.Durant el cap de setmana van estar amb les famílies i van quedar entre ells per fer activitats com per exemple anar a la platja. Varen començar la setmana visitant l’institut i fent classe amb els catalans.


Tot el grup
 El cinquè dia d’estada van anar tant els francesos com els catalans corresponents i els alemanys a visitar el poble de Cadaqués, van anar a la platja. El dia següent van anar a visitar Girona, van visitar la catedral, el barri vell, sant Fèlix, la rambla i la muralla. L’últim dia d’estada que va ser dijous catorze d’abril van anar a visitar la ciutat de Barcelona ens han explicat que els va agradar molt i s’ho van passar molt bé. El divendres quinze a primera hora del dia ja van marxar cap a França després d’acomiadar-se dels seus corresponents. Van tenir molta sort amb el temps.


ENTREVISTA A LA CARLA MASSONIS 
(noia catalana participant a l’intercanvi)

-T’agraden els intercanvis?
Sí m’encanten
Carla Masonis

-Creus que els intercanvis són una bona experiència? Per què?
Si, perquè majuden a obrir-me més i a socialitzar-me
-Creus que aquest intercanvi t’ha ajudat a millorar el teu francès?
Sí, crec que els intercanvis t’ ajuden a millorar la llengua i a precisar l’accent
-T’has sentit incòmoda parlant francès gairebé tot el dia?
No, haig de dir però que en algún moment no m’ha sortit alguna paraula però, en general he pogut comunicar-me amb fluidesa.
-Hi ha hagut bona relació amb la teva corresponent? i entre tot el grup?
Si, la meva corresponent i jo ens hem fet molt bones amigues, al grup hi havia molt bona relació entre tots.
-Tornaries a repetir l’experiència?
És clar que sí sense cap dubte. Ha sigut fantàstic!                                                 Ainhoa de la Torre i Laura Guerrero

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada