9 d’oct. 2018

LA CURSA SOLIDÀRIA


Aquest any, com tants altres, l’INS Santiago Sobrequés i Vidal ha participat en la cursa solidària per recaptar fons per a l’ONG Save the Children, amb la qual el centre porta col·laborant 6 anys alternativament. Aquesta ONG destina els diners recollits a lluitar contra la desnutrició infantil de països com el Níger, Mauritània, Mali o Burkina Faso. 

Durant 30 minuts els alumnes i les alumnes han corregut pel parc per recaptar diners segons el que els seus patrocinadors hagin donat per cada volta. Després han descansat els/les alumnes que havien corregut i els/les que encara no ho havien fet han corregut també mitja hora. Després tots han tornat cap al centre i han seguit amb les classes. Aquest any s’han recaptat 5578€ gràcies a aquests patrocinadors i als/a les alumnes que han corregut per aquesta bona causa.


La classe que més diners ha recaptat ha estat 1r B d’ESO, amb 946€, i la segona 1r A d’ESO, amb 517€.La classe que més voltes ha fet és 1r B d’ESO, que n’ha fet 369.
Veient el cartell amb els resultats que hi ha a l’institut veiem que a 1r és on més es col·labora, després va disminuïnt i a partir de 4t es torna a pujar.

Martí Fontrodona

15 comentaris:

  1. Bon article! Que solidaris els de 1r B! :)

    ResponElimina
  2. Bon article! Que solidaris els de 1r B! :)

    ResponElimina
  3. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  4. Com vàren còrrer els de 1r tuu!!!

    ResponElimina
  5. Enhorabona als corredors i als organitzadors!

    ResponElimina
  6. la tornaría a corre va ser una experiencia única que tornaría a fer per tal de ayudar (casi en dona algo)

    ResponElimina
  7. la tornaría a corre va ser una experiencia única que tornaría a fer per tal de ayudar (casi en dona algo)

    ResponElimina