10 d’oct. 2018

MILLORS PEL.LÍCULES 2018

Cincuenta sombras liberadas:

-Data d'estrena: 9 de febrer, 2018
-Gènere: Drama, romanticisme i erotisme.
-Dirigida per James Foley.

Christian i Anastasia, després del seu casament, van a passar la lluna de mel, quan sorgeixen problemes i han de tornar a casa per veure què està passant. És una pel.lícula d’acció, a diferència de les altres dues (Cincuenta sombras de Grey i Cincuenta sombras más oscuras) aquesta té menys erotisme. Encara que també té les seves parts de…

Bé, ens sembla que ha estat una de les millors pel.lícules del 2018 perquè els espectadors han esperat molt i el resultat i les crítiques han sigut molt positives, ja que aquesta vegada ha canviat molt la trama i no s’han centrat tant en l’erotisme.

The Predator

-Data d'estrena: 14 de setembre, 2018
-Gènere: Ciència ficció i acció.
-Dirigida per Shane Black.

Després de millorar les seves capacitats amb l’ADN d’altres espècies, els caçadors més letals de l’univers són més forts, més intel.ligents i més mortals que mai. Quan un noi activa accidentalment el seu retorn a la terra, només un grup d’exsoldats i una professora de ciències desencantada podran prevenir el fi de l’humanitat.

Ens ha semblat que aquesta pel.lícula ha estat una de les millors d’aquest any perquè les anteriors (The Depredator, The Depredator 2 i The Depredators) et deixen amb la intriga , és a dir, no et donen un final concret. No sabem si aquesta és la pel·lícula final o no, però ens ha semblat molt interessant.


Infinity war:
-Data d’estrena:27 d’abril, 2018
-Gènere: Superherois i acció
-Dirigida per Anthony Russo i Joe Russo

El malvat Thor, després d’obtenir la gemma del Poder dels Nova Corps, emprèn un llarg viatge per aconseguir totes les gemmes de l’infinit i complir el seu objectiu, el·liminar  la meitat de l’univers.

Hem pensat que aquesta ha estat entre les millors pel.lícules d’aquest any, ja que té molta acció i avui en dia els espectadors  están molt interessants els temes sobre possibles raons fictícies en les que acabaria el món.
La Monja:
-Data d’estrena: 7 de setembre, 2018.
-Gènere: Terror sobrenatural i gòtic.
-Dirigida per Gary Dauberman i James Wan.

Una jove monja de clausura d'una abadia de Romania es treu la vida. Per investigar els fets, el Vaticà envia  un sacerdot amb un passat tempestuós i una novícia a punt de prendre els seus vots. Junts van a descobrir el profà secret de l'ordre. I arrisquen no només les seves vides sinó també la seva fe i les seves ànimes a enfrontar-se a una força malèfica que s'encarna en la mateixa monja endimoniada. L'abadia es converteix així en un aterridor camp de batalla entre vius i condemnats.
La pel·lícula podria haver estat millor, els espectadors diuen que és una pel·lícula molt bona però nosaltres pensem que podria ser millorable perquè diuen que fa molta por però en veritat només donen petits espants i molta intriga.
L’hem vista i ens ha semblat molt interessant la trama i el rodatge de la pel·lícula, ja que estava basada en fets reals.

Noemí Pérez, Denis Tiliscan, Anthony Camilo

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada