1 de març 2015

L’HUMOR



Qué és  l'humor? Doncs l’humor és quelcom fonamental en el nostre món, ja que ens fa viure moments únics i ens fa fer somriures. Per això, nosaltres hem volgut parlar-vos d’aquest tema i ensenyar-vos els comediants més destacats dels nostres països.

Categoria de comediants més destacats espanyols:

Dani Rovira
Va estudiar (CAFEUG). A més, va ser membre d'un programa de monòleg (1999-2004), hi va fer l’últim any a la ciutat portuguesa de Porto dins del programa Erasmus. És membre de la Lliga de Match d'Improvisació a Granada, va cursar El Match d'Improvisació i Tècnica Narrativa i Motors per Borja Cortési. Actualment treballa a la sexta, és famós per la pel·lícula “Ocho apellidos Vascos”.

Eva Hache
Va estudiar Filologia anglesa. La seva carrera com a actriu es va iniciar fent teatre. Va representar obres clàssiques amb la companyia del director Juan Antonio Quintana a l'Aula de Teatre de la Universitat de Valladolid. Després de quatre anys de treball, va marxar a Londres per feina i quan va tornar es va incorporar al món televisiu. Actualment treballa a la sexta. I és famosa pel seu programa “Eva Hache”.

Cuquín Victoria
César Augusto Victoria Suazo (Cuquín Victòria) nascut el 18 de setembre de 1946. És considerat un dels millors comediants de la 8República Dominicana.
Té una llarga trajectòria en televisió, i també a participat en el cinema i en el teatre. I va destacar en el seu programa “Con Cuquín” que va ser un programa molt conegut i eva mantenir fins a mitjans de la década del 90.

Raymond Pozo
Ramón Figueroa Pozo (Raymond Pozo) nascut el 8 d'agost de 1966 a San Cristóbal.  És un comediant, presentador de televisió, i actor dominicà. També és conegut com "El rei dels embarbussaments".

És va donar a conèixer amb el personatge de "El Germà Tazo"[1]  que va tenir un gran éxit amb el públic. Actualment produeix i presenta els programes "A riure amb Miguel i Raymond" i "Raymond & Miguel “Primera Classe" al costat de Miguel Céspedes.

Aquests són uns dels quatre representants que hem escollit per aquest article, peró n’hi ha molts més. Sense la seva feina, sense el seu humor el món seria més trist.

Edgar Gallardo i Joana Roura.



1 comentari:

  1. Esta molt bé el reportatge. Tot i que hi han faltes d’ortografia, i alguns errors de copia i pega ("El germà Tazo" que os heu deixat el numero 1 de la wikipédia).

    ResponElimina