2 de març 2015

LA MORT DE DOS GRANS ARTISTES DEL HIP HOP I REGGAE DE LLATINOAMÈRICA ‘’EL CANSERBERO I CARLOS MOLNAR’’

Hem decidit parlar d'aquest dos grans músics perquè creiem que hi ha molt poca gent en aquest institut que sàpiga rap o reggae. A nosaltres ens agrada aquest tipus de música, la trobem molt interessant perquè les lletres reflecteixen moviments socials i sentiments de la gent del carrer.

El Rap és un estil de música que es construeix amb rimes i amb una base de fons que és el ritme instrumental de la cançó. El reggae és un gènere musical que es va desenvolupar per primera vegada a Jamaica cap a mitjans dels anys 1960, es caracteritza rítmicament per un tipus d'accentuació de l'off-beat, coneguda com Skank.

Canserbero era un cantant de hip hop molt famós i reconegut a América del sud. Va néixer a Venezuela l’any 1988 , Carlos Molnar era el baixista d’una banda de reggae anomenada Zion TPL, fundada al 1993, també era el manager de l’artista El Canserbero. Són famosos a tot Llatinoamèrica perquè els seus temes arribaven a la gent del poble i pel seu final tràgic.


Es deia que El Canserbero estava passant per una forta depressió i que també patia d’esquizofrènia, es veu que va anar a passar la nit a casa d’en Carlos que era un dels pirmers sospitosos d’haver matat el seu germà, Canserbero l’apunyalà i després, davant la situació es va llençar des del desè pis.

Aquesta tragèdia va succeir el 21 de gener, va ser molt impactant i tràgic ja que eren bons amics igrans cantants reconeguts a tota Llatinoàmerica i a Europa.
Personalment ens ha fet molta pena, perquè les seves lletres i les seves cançons eren úniques perquè veien el món de pobresa i destrucció d’aquest països amb altres ulls i donaven el millor d’ells en cada tema, eren increïbles llàstima que hagin acabat aixì.


                                   Carlota Barneda, Paulina Caamaño

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada