24 d’oct. 2023

MOR UN JOVE EN UN ACCIDENT DE TRÀFIC, cosí de l'Ariadna Garcia de 3rB

 

MOR JOVE EN UN ACCIDENT DE TRÀFIC


Un jove reconegut a Llanes d’Astúries mor després de tornar d’entreno amb un company i la seva entrenadora.

 

El 13 de setembre del 2023, va haver-hi un accident de tràfic a Llanes, Astúries.

Els policies van tenir l'avís a les 19:07. L'impacte va ser entre dos cotxes, Citroën C1 i Toyota Rav-4 Y. El xoc s'havia produït a la carretera AS-115, al punt quilomètric 3,940.

El jove era a la part posterior del vehicle que va envair el carril contrari i va col·lidir frontalment contra l'altre turisme. Tot i això, els dos ocupants de l'automòbil, la conductora i un altre jove que es trobava al seient del copilot, van morir a l'acte que s'havia produït a la carretera AS-115, al punt quilomètric 3,940. Els dos adolescents jugaven a futbol al Club Urraca, i per això l'equip directiu ha suspès els entrenaments de la setmana i els partits previstos per al cap de setmana.

Un dels adolescents que es van trobar al cotxe, Pablo (cosí d'una noia de l'alumnat de 3r), va morir després d'haver estat ingressat a l'hospital HUCA.

L'entrenador de futbol d'en Yeray i Pablo, dos dels adolescents que van morir a l'accident, ha cancel·lat els entrenaments següents i els partits del cap de setmana.

Llanes es trenca trobant a faltar la gent que ha mort en aquest accident de tràfic. Al funeral dels dos joves van assistir quasi tot Llanes, i es va poder veure com els familiars estaven tristos i devastat per aquest mort.

  

moment del funeral


Redacció:  Jordi, Arnau, Marc i Ariadna 3rB

13/10/2023

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada