5 de maig 2023

SORTIDA A BARCELONA

Aquest trimestre hem anat  a Barcelona, a fer una visita al Parlament  i al Born.

En el Parlament ens van fer un control abans de poder entrar i quan vam passar, vam entrar a l’assemblea, on ens van explicar la seva història: abans era un magatzem d'armes, després de la Guerra de Successió, entre 1701 i 1714. També anava a ser el palau de la reina i, a poc a poc, va acabar essent tal i com el coneixem avui en dia…. Actualment és el lloc on es reuneixen els diputats per treballar en diferents propostes i per debatre, aprovar lleis en el ple.

Alumnes a l'escale del Parlament

També vam anar al Born, on ens van ensenyar com les restes del barri que es va enderrocar per ampliar la ciutadella. Al museu del Born  vam fer una activitat de dibuixar una casa amb la informació que teníem i el millor és que la casa que estaven dibuixant la teníem davant, però i estava en ruïnes. Després  de dibuixar la casa ens van ensenyar tot el que quedava i ens van explicar moltes coses. A continuació  vam veure com era la societat d'aquella època i on vam fer una activitat on ens donaven un # i havíem de trobar un objecte en la sala del museu que tingués una connexió amb el # i explicar tot sobre aquell objecte.

Quan vam sortir del Born, vam tenir un temps lliure per dinar i després vam tornar cap a casa. 

Aquesta sortida, organitzada pel departament de Ciències Socials, ens va semblar bastant interessant per conèixer el nostre passat. 

 

Arnau Barberà i Adriàn Rodríguez, 3B 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada