5 de maig 2023

BICILETADA DE 3r ESO

 El dia 26 d'abril els alumnes de 3r d’ESO de l'institut Santiago sobrequés van anar a fer un tour amb bicicleta fins a la localitat d'Anglès, situada a uns 18  km  de Girona.


En l'anada de la ruta, vam contemplar les meravelloses i esplèndides vistes que conformen els grans terrenys de la zona. A causa de les diferents velocitats que té cada alumne, vam parar diversos cops, ja que alguns necessitaven descansar i recuperar energies.


A l'arribar a la meitat del trajecte, alguns van escollir una ruta extra, la qual es troba a dins del poble d'Anglès. (En aquell moment, tot anava com s'havia previst).

En començar la tornada i segona meitat del trajecte, van arribar les errades tècniques. Al principi de la tornada, van notar les primeres carències en algunes de les moltes cadenes de les bicis. Més endavant, van sorgir els primers problemes greus, entre ells, la rascadeta d'en DAN, o la petita caiguda d'en Guerau entre d'altres.

Però, la caiguda més forta passaria després, provocada per l'Arnau i un ciclista canadenc, de qui desconeixíem tota la informació sobre la seva identitat. El noruec va quedar intacte, però, el nostre company i bon amic Arnau va fer-se mal al genoll esquerra i les dues bicis involucrades, van sortir malparades.

Amb això conclou aquesta bonica bicicletada.




Pau Farràs i Dan Pascual, 3B

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada