5 de maig 2023

Nuri Soler es retira del patinatge

Nuri Soler entrenadora del CPA Girona, deixa el patinatge després de 30 anys.

«Mai podré agrair prou tot el que m’ha aportat aquest esport i aquest club, però crec que ha arribat el moment de fer un canvi i endinsar-me a altres projectes laborals enfocats en el món de l’ensenyament», «malgrat que ara vull un canvi, no em tanco les portes a tornar al patinatge en el futur», aquestes són les paraules de la Nuri, amb molta aflicció. 

Va començar amb 10 anys com a patinadora, als 16 ja era una entrenadora exemplar i amb 24 ja formava part de la màxima identitat dins el club. Es retira aquest setembre, posteriorment al campionat mundial a Colòmbia. On el club, té una plaça fixa, per la gran actuació als darrers campionats, agafant una primera posició al campionat català i espanyol. Col·laborarà amb el pròxim campionat europeu, que es realitzarà a Portugal.

La Nuri marxa amb un bon gust de boca, perquè al 2019 van proclamar-se campiones del món, amb el seu ball titulat “Bacterium”, per després posicionar-se en cada mundial a les tres escales del podi. 



En els seus balls podem veure les hores dedicades, la coordinació i la manera en el que el patinatge les apasiona. Per això, algunes prioritzen el seu esport davant dels estudis.

Són 26 nenes en total, més dos entrenadores i tot l’equip de música, vestuari i atrezzo, que dona vida a la presentació.

Amb més de 10 xous, el girona és actualment un dels millors equips mundialment parlant.

Desitgem que a la Nuri pugui gaudir d’aquesta nova etapa i molta sort als pròxims campionats.


Manuela Santamaria i Kirei Roch 3rB



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada