15 de març 2023

PICA LLETRES 2023

 El Pica lletres és una activitat de llengua catalana en què els objectius principals del concurs són entretenir, fomentar i promoure la lectura i l’ús de la llengua catalana, tenint en compte tant el vessant escrit com l’oral. Saber lletrejar un mot correctament significa descobrir-ne cada part, llegir i escriure’l bé, conèixer l’alfabet i la pronúncia de la nostra llengua. L’organització també considera aquesta activitat una possibilitat didàctica en l’educació lingüística de l’alumnat, alhora que lúdica i divertida.

És una competició contra diferents instituts i cursos de Catalunya que s’emetrà per la televisió local. L’activitat es va realitzar a l’auditori Josep Irla de l’antic hospital de Santa Caterina.

Vam poder veure com es gravava el programa i vam viure com anaven apagant les càmeres i com funciona el tema de la televisió.

Com a concursants de l’institut Santiago Sobrequés i Vidal vam tenir l’Aina Motjer de 3r C, el representant de 3A va ser Marcel Pérez, i la de 3B, Gínia Benlloch. Onze alumnes de cada classe van anar a la gravació del concurs per representar l’institut i a donar suport els companys que hi participaven. El nostre institut va competir contra el Montilivi, vam guanyar i vam arribar a la final!

A la final vam competir contra el Saint George School. No podem avançar el resultat final fins que no s’emetin els programes per TV Girona, però estem molt contents i orgullosos d’haver arribat fins aquí!

  

Els nostres concursants
Nora Casadevall i Pau Vidal 3C

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada