16 de des. 2022

"TACOS HONDURENYS"

 Aquest plat és molt típic a Hondures i no es necesiten ingredients cars, fins i tot els pots tenir a casa. Ara us compartirem la recepta, és per dos plats de 4 tacos cada un. Animeu-vos a fer-la!


INGREDIENTS:


Els "tacos" ja preparats
1 lliura de pit de pollastre desosada

2 pastanagues ratllades


1 ½ cebes


6 “tortillas” de blat de moro

12 pals de fusta


2 cullerades de brou de pollastre


Sal i pebre al gust


2 alls, pelats

                                   

4 tomàquets vermells


½ Xile dolç


Suficient oli per fregir


Formatge blanc ratllat al gust


Col picada


PASOS A SEGUIR


1- Barregeu el tomàquet, ceba, Xile dolç i afegiu-ho a l'olla.


2- Afegiu sal, pebre i brou al pit de pollastre i cuineu-ho durant 20 minuts.


3- Quan la cocció finalitzi, esmicoleu el pollastre en un recipient.


4- Prepareu el pollastre ratllat en un bol i afegiu-hi pastanagues ratllades, sal i pebre al gust.


5- Per preparar els tacos, poseu-hi a dins el pollastre prèviament preparat i enrotlleu la “tortilla” i, per assegurar-vos que no s’obri, utilitzeu un escuradents. Passeu de nou el “taco” per l’olla.


Es pot servir amb xile, col, formatge o també acompanyar-ho amb alguna salsa.Tot depèn del gust de cada persona. Que ho gaudiu!


Dani Villafuerte i Alisson Avila 3C

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada