Aquest plat és molt típic a Hondures i no es necesiten ingredients cars, fins i tot els pots tenir a casa. Ara us compartirem la recepta, és per dos plats de 4 tacos cada un. Animeu-vos a fer-la!
INGREDIENTS:
![]() |
Els "tacos" ja preparats |
2 pastanagues ratllades
1 ½ cebes
6 “tortillas” de blat de moro
12 pals de fusta
2 cullerades de brou de pollastre
Sal i pebre al gust
2 alls, pelats
4 tomàquets vermells
½ Xile dolç
Suficient oli per fregir
Formatge blanc ratllat al gust
Col picada
PASOS A SEGUIR
1- Barregeu el tomàquet, ceba, Xile dolç i afegiu-ho a l'olla.
2- Afegiu sal, pebre i brou al pit de pollastre i cuineu-ho durant 20 minuts.
3- Quan la cocció finalitzi, esmicoleu el pollastre en un recipient.
4- Prepareu el pollastre ratllat en un bol i afegiu-hi pastanagues ratllades, sal i pebre al gust.
5- Per preparar els tacos, poseu-hi a dins el pollastre prèviament preparat i enrotlleu la “tortilla” i, per assegurar-vos que no s’obri, utilitzeu un escuradents. Passeu de nou el “taco” per l’olla.
Es pot servir amb xile, col, formatge o també acompanyar-ho amb alguna salsa.Tot depèn del gust de cada persona. Que ho gaudiu!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada