16 de des. 2022

CREA XARXA 2022/2023

 El darrer dijous 1 de novembre, els alumnes de 3r d’ESO vam anar a passar el dia  al pavelló de Salt a recrear una sèrie d’esports de la manera que ho fan les persones amb discapacitats, per exemple, en cadira de rodes, amb els ulls tapats, a peu coix… 


Ens vam dividir en 30 grups aproximadament d’unes 7 o 8 persones. En cada grup hi havia dues o tres persones del nostre curs, i 4 o 5 més d’altres instituts. Ens van fer treballar junts en les diferents activitats. Una de les que va agradar més als alumnes va ser la de fer circuits, bàsquet i diferents jocs amb cadira de rodes, ja que abans de començar uns alumnes de 18-20 anys que treballaven allà com a voluntaris en les van ensenyar a utilitzar per així poder-les utilitzar millor.


Un cop vam acabar les activitats, els organitzadors van parlar-nos de totes aquelles persones que pateixen una discapacitat i van agrair als alumnes-monitors la seva participació.


Per finalitzar l’activitat, persones amb discapacitat van sortir a la pista i ens van representar diferents balls.


En conclusió, ens va agradar molt anar-hi, participar-hi i poder-nos posar al lloc de les persones amb alguna discapacitat, ja que ara ens podem fer la idea de com de  complicat  és per ells. Us ho recomanem molt!

pavelló de Salt

Nora Casadevall i Pau Vidal, 3C


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada