13 de gen. 2022

                           CONCURS DE PORTES NADALENQUES


Aquest any, a l'institut es va estrenar un concurs de portes nadalenques, que consistia en el fet que cada classe dels diferents cursos de l’ESO va decorar la seva porta d’alguna manera especial per Nadal. 


Les classes de 1r van ornamentar les seves portes de manera totalment diferent entre elles: els de 1rA van dibuixar un arbre de Nadal amb tres dimensions i al voltant hi van penjat diferents sobres amb els noms dels alumnes de la classe. Els de la classe de 1rB van fer també un arbre de Nadal però simulant que era un calendari d’advent, i les boles i decoracions de l'arbre tenien els números  dels  dies  de desembre com si fos un calendari d’advent. 


Els alumnes de 2n es van organitzar entre les diferents classes per fer els Tres Reis. La classe de 2nA hi van posar el rei Gaspar, la de 2nB el rei Baltasar i la de 2nC, el rei Melcior.


D’altra banda, les classes de 3r també van fer decoracions similars entre elles. Els alumnes de 3rA van crear un arbre de Nadal amb diferents cubs folrats de colors i formats diferents. Els alumnes de 3rB van fer cubs dibuixant una cara a cada un i afegint-los un gorro nadalenc. I els alumnes de 3rC van folrar els cubs amb paper de diari i els van enganxar els ulls dels alumnes, cosa que feia la impressió que tot l’arbre et mirava.


I, finalment, els alumnes de 4t van ornamentar les seves portes d’una manera una mica més original. Una classe va fer una decoració que semblava que un pare Noel s’hagués quedat atrapat a la finestra d’una casa entrant-hi per deixar els regals. I les altres dues classes les van decorar fent que el pare Noel que ocupava tota la porta fos el seu tutor o tutora.


L'últim dia de de classe abans de Nadal es va fer el lliurament de premis i, precisament, els guanyadors van ser els alumnes de 4tB.

Porta guanyadora
Marta Alonso 3rC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada