23 de nov. 2021

 


DWAYNE JOHNSON


Dwayne Douglas Johnson Hayward Califòrnia va néixer l'any el 2 de maig de 1972 és un actor i lluitador professional nord-americà, conegut popularment com La Roca o The Rock. Es va tornar lluitador professional per a la WWE fins a la seva retirada oficial el 2019, amb l'objectiu de centrar-se en la seva carrera artística.


Entre els seus èxits com a lluitador es destaquen deu Campionats Mundials: vuit com a Campió de la WWE i dos com a Campió de la WCW. També va ser dues vegades Campió Intercontinental de la WWE i cinc vegades Campió Mundial per parelles. També va ser el guanyador del Royal Rumble 2000. Tot això el va convertir en Campió de les Tres Corones.


Johnson ha participat en una gran diversitat de pel·lícules i ha estat bastant premiat. El primer paper protagonista de Johnson en una pel·lícula va ser a “The Scorpion King” el 2002. Per això, li van pagar 5,5 milions de dòlars, un rècord mundial per a un actor en el seu primer paper protagonista. Un dels seus papers més destacats ha estat el de Luke Hobbs a la franquícia “The Fast and the Furious”. A més ha produït “The Hero”, una sèrie de reality shows, i des de llavors ha seguit fent programes de televisió i pel·lícules a través de la seva productora Seven Bucks Productions.


El 2013, la revista Forbes va nomenar-lo el número 25 entre les 100 celebritats més poderoses i ha estat entre els millors vint des de llavors. Va ser l'actor més ben pagat del món el 2016. La revista Time el va nomenar una de les 100 persones més influents del món el 2016. El 2001, La revista Muscle & Fitness el va nomenar-lo l'Home del segle.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada