19 d’oct. 2021

 

NBA2K22


NBA 2K22 és un videojoc de simulació de bàsquet desenvolupat per Visual Concepts i publicat per 2K Sports, basat en la National Basketbhall Association (NBA). El joc es va llançar el 10 de setembre de 2021 per a Microsoft Windows, Nintendo Switch, PlayStation 4 i Xbox One i el 12 de novembre de 2021 per a PlayStation 5 i Xbox Series X i Series S, PS4, Switch, Xbox One i PC. El joc está un 86% recomanat, és a dir, que a moltes persones els ha agradat aquest videojoc.
Hi ha diversos modes de joc: 

MODE “BARRIO”

Pots crear Jugadors sempre que vulguis. Cada temporada es millora el joc i ens podem trobar tant en una ciutat com en un vaixell amb pistes de bàsquet. Com més jugues els teus atributs físics van millorant i les  insígnies, que són perquè el teu personatge tingui més habilitats, també.
Mode Barrio

MODE “MY TEAM”

NBA 2K21 és un mode basat en la idea de construir l’equip de bàsquet definitiu i mantenir una col·lecció de cromos virtual. Els jugadors es reuneixen i juguen amb el seu equip en tornejos de bàsquet contra equips d’altres jugadors en diversos formats.

Mode My Team

MODE “MI CARRERA”

Mi Carrera és un mode en què el jugador crea el seu propi jugador de bàsquet personalitzable i juga durant la seva carrera de bàsquet. També poden fer els seus entrenaments i fer exercicis per millorar els seus atributs a les instal·lacions de pràctiques del seu equip actual .Al final del joc quan decideixes que no continuaràs jugant a bàsquet et pots retirar i crees el teu propi saló de la fama.


Mode Mi Carrera

 

Omar El Hamed i Nil Soler



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada