4 de juny 2021

BOULEVARD

Boulevard és una novel·la que es va publicar originalment a la plataforma de Wattpad (una plataforma per escriure o llegir tot tipus d’històries) per Flor M. Salvador, una noia Mexicana nascuda al 1998, estudiant de medicina que va a començar a escriure el 2014 a Wattpad. Destaca amb les seves històries als gèneres de “romance” juvenil i drama. La seva primera novel·la va ser Boulevard i va sortir a la llum en format de llibre digital on va aconseguir milions de lectors, actualment 44.1M, i més endavant, al 17 de maig del 2020, va se publicada per una editorial de forma física i es va ampliar el seu èxit.

Sinopsi:

Edit de Luke i Hasley
Luke Howland havia dedicat gran part de la seva vida a ingerir substàncies tòxiques, vivia sota l’ombra dels seus records, quan ell creu que està a l'últim pas de la seva vida amb els seus somnis trencats, Hasley Weigel apareix a la seva vida per ser l’esperança que ell tant necessitava.

Hasley és una noia prima que arribava sempre tard a les seves classes, entra a la vida del noi com un llamp de llum en l’habitació més fosca. Tot i que Hasley estava enamorada d'un altre noi de fa dos anys, tot canvia. El cel li mostra una part celeste a Luke i una elèctrica a Hasley. Ella era per ell. Ell era per ella. I quan les seves vides es van creuar en un boulevard d’emocions i somnis, aquest es va tenyir de colors grisencs preparant-se per la tempesta. Luke mai s’havia imaginat que algú podria arribar a estimar-lo tenint aquell desastre de vida. Ella ho va fer, però no de la manera correcta.


¿Quién dijo que después de la tormenta sale el sol cuando puede haber un rayo?”


Luke i Hasley no eren el prototip d’una parella perfecta, però li van posar un nom al que ells van crear. Una història de dos adolescents que creen el seu propi boulevard davant el plugim que hi ha en els seus cors, on es barreja, d'una banda, un blau càlid, i de l'altra, un blau elèctric, que tenyeix el cel per complet d'un gris nostàlgic.

aquí es pot accedir al llibre digital: Boulevard a Wattpad 

Portada del llibre 

















Kimberly Garmendia i Denisa Rus 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada