El menjar japonès cada vegada és més
famós ja que és molt fàcil i ràpid de preparar. Cada cop hi ha més restaurants
japonesos, però què hi ha millor que cuinar a casa i fet per tu mateix? Aquí us
deixem tres receptes per que gaudiu de la gastronomía del Japó.
Niguiris
Ingredients
- arròs
- salmó fumat
- soja i wasabi (opcional)
Preparació:
Bullim l’arròs durant 20 minuts. Un
cop està cuit, fem una bola allargada amb les mans. Tallem el salmó a tires
fines i el col·loquem a sobre les boles d’arròs.
Makis
Ingredients:
- arròs
- salmò
- algues
- alvocat
- wasabi i soja (opcional)
Preparació:
Posem arròs sobre la meitat de l’alga,
ben pla. Tallem l’alvocat a trossos fins i
allargats. A sobre de l’arròs, posem
els trossos d’alvocat i de salmó que ens han sobrat de l’altre model de sushi.
Ara enrotllem l'alga de forma que ens quedi un cilindre i el tallem a
trossos.
Ja està a punt per poder menjar-lo, si
ho preferiu, podeu sucar el sushi a la salsa de soja.
Fideus japonesos
Ingredients:
- fideus
- pollastre
- bolets japonesos
- sèsam
Preparació:
Bullim els fideus durant 15 minuts. Alhora, saltegem les tires de pollastre. També netegem i
tallem els bolets. Finalment ho ajuntem tot i després s’hi pot tirar salsa de
soja al gust.
良い利益!(Bon profit!)
Laia Gassiot
I Gina Vilà
L'autor ha eliminat aquest comentari.
ResponEliminammmm quina bona pintaa
ResponEliminaL'autor ha eliminat aquest comentari.
ResponEliminaL'autor ha eliminat aquest comentari.
ResponEliminaL'autor ha eliminat aquest comentari.
ResponEliminaM'ancanta
ResponEliminaQUINA PINTA MES DULENTETA
ResponElimina