14 de nov. 2019

MENJAR JAPONÈS

El menjar japonès cada vegada és més famós ja que és molt fàcil i ràpid de preparar. Cada cop hi ha més restaurants japonesos, però què hi ha millor que cuinar a casa i fet per tu mateix? Aquí us deixem tres receptes per que gaudiu de la gastronomía del Japó. 
Niguiris
Ingredients
  • arròs 
  • salmó fumat
  • soja i wasabi (opcional)

Preparació: 
Bullim l’arròs durant 20 minuts. Un cop està cuit, fem una bola allargada amb les mans. Tallem el salmó a tires fines i el col·loquem a sobre les boles d’arròs. 














Makis
Ingredients:
  • arròs
  • salmò
  • algues
  • alvocat
  • wasabi i soja (opcional)
Preparació:
Posem arròs sobre la meitat de l’alga, ben pla. Tallem l’alvocat a trossos fins i allargats.  A sobre de l’arròs, posem els trossos d’alvocat i de salmó que ens han sobrat de l’altre model de sushi. Ara enrotllem l'alga de forma que ens quedi un cilindre i el tallem a trossos. 
Ja està a punt per poder menjar-lo, si ho preferiu, podeu sucar el sushi a la salsa de soja.












Fideus japonesos
Ingredients:
  • fideus
  • pollastre
  • bolets japonesos
  • sèsam
Preparació:
Bullim els fideus durant 15 minuts. Alhora, saltegem les tires de pollastre. També netegem i tallem els bolets. Finalment ho ajuntem tot i després s’hi pot tirar salsa de soja al gust. 





良い利益(Bon profit!)





Laia Gassiot I Gina Vilà



7 comentaris: