4 de nov. 2019

5 DELS POBLES MÉS BONICS DE LA COSTA BRAVA

Hem escollit parlar sobre els 5 pobles que ens han cridat més l’atenció de la Costa Brava. En tots ells hi ha una gastronomia semblant, es basen sobretot en cuinar paelles, peix i marisc… També hem descobert que hi ha un camí de ronda que passa per tots aquests pobles. Els pobles són els següents:

Cadaqués:
El poble de Cadaqués
Cadaqués és un poble pescador. Durant l’estiu és una de les destinacions preferides dels turistes, i per tant, hi ha molta gent. En canvi, durant l’hivern és molt tranquil, ja que només hi ha la gent que hi viu. Es tracta d’un poble de platja amb gairebé tots els seus edificis blancs. A part de per la seva bellesa, també és molt conegut per tenir la Casa Museu Dalí.





Sant Pere Pescador
Sant Pere Pescador, tal i com el seu nom indica, també és un poble pescador com Cadaqués. Una de les coses més maques són les cristal·lines aigües que té la seva platja. Les seves cases són de tonalitats marrons. El poble té una àmplia varietat de vegetació. 

Pals
Pals es divideix en tres parts:
·         Pals poble: Es tracta d’un poble medieval on els seus visitants van a la casa de la cultura, a veure la torre medieval i a caminar pel casc antic.
·         Masos de Pals: És la part del poble on hi ha diferents masos i camps de conreu i està situat entre Pals poble i Pals platja.
·         Pals platja: Es divideix en dues platges, la Platja del Grau i la Platja Gran. Les dues platges tenen una gran extensió de la sorra on també s’hi troba vegetació. En una part de la Platja gran es troba Illa Roja. En una part de la platja s’hi troba l’ antic edifici de Radio Liberty, una emissora de radio creada al segle XX.

El poble de Pals

Sa Tuna, una de les cales de Begur

Begur
Begur és un petit poble rústic, el qual té la part del poble que és molt acollidora i amb carrers estrets i majoritàriament de pedra, i la part de la platja on hi ha moltes cales diferents. La curiositat de les cales de Begur és que no totes són de sorra, però tot i així tenen una aigua brillant i blavosa on tots els turistes hi van durant l’any.  Begur també és molt visitat pel seu castell i els seus miradors.

Palamós
El port de Palamós


Maria Monge i Cristina Garrido 3r B
Palamós és un poble pescador on hi ha un dels ports més coneguts de la Costa Brava. És un poble tranquil, on es poden trobar meravellosos paisatges. Una de les activitats que més realitzen els turistes és la de fer camins de ronda i navegar pel mar des del seu port. La seva platja és gran, amb gran extensió de sorra i també té algunes petites cales. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada