31 d’oct. 2019

FIFA 20


Que és Fifa 20? 
FIFA 20 és un videojoc de simulació de futbol desenvolupat per EA Sports, com a part de la sèrie FIFA Electronic Arts. Està disponible en les plataformes de PlayStation 4, Xbox One, Microsoft Windows i Nintendo Switch . EA Sports va llançar la demo el 10 de setembre d'aquest any i el joc el dia 27 del mateix. És el primer joc de la franquícia que no està disponible per  PS3 i Xbox 360, tot i que el FIFA 19 sí.
        
          Portades de Fifa 20?
L'extrem del Real Madrid, Eden Hazard, va ser nomenat la nova estrella de portada de l'Edició Regular, amb el defensor del Liverpool Virgil van Dijk a la portada de
l'Edició de Campions. L'ex migcampista del Juventus i el Reial Madrid, Zinedine Zidane, va ser nomenat més tard com l'estrella de la portada de l'Ultimate Edition.
Zinedine Zidane 
Van Dijk               Eden Hazard
    


Nou mode de joc?
El joc presenta VOLTA Football per primera vegada, una nova manera que ofereix una variació en el joc tradicional d'11 contra 11 i s'enfoca en jocs de carrer i de
futbol sala de pistes petites. Es creu que la manera es centra en l'antiga sèrie FIFA Street. En aquesta nova versió del FIFA, es perd la llicència del Juventus pel nou contracte d'exclusivitat amb eFootball Pro Evolution Soccer 2020 per Konami. L'equip es digués Piemonte Calcio.

Portada de VOLTA
                                                                                     

                                                                                                            Anthony Camilo i Alex Jimenez

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada