11 de gen. 2019

GEMELIERS


Els Gemeliers són dos cantants bessons. Un es diu Jesús i l’altre Daniel. Van néixer el 21 de febrer de l’any 1999 a Sevilla, actualment tenen 19 anys i viuen a Madrid.
Als quatre anys van anar a un programa de televisió a Canal Sur anomenat “Menuda Noche” i a partir d’aquell moment van començar a dedicar-se al món de la música.
Al 2014, van participar a la primera edició de La Voz Kids. Aquest programa consisteix en pujar a un escenari i cantar una cançó davant del jurat que està assegut en una cadira d’esquena sense poder-te mirar, en aquesta edició eren en David Bisbal, la Malú i la Rosario Flores. Si els agrada com canten i els volen al seu equip, es giren i els cantants han de decidir a quin equip volen estar. En el cas dels bessons, tots tres jurats es van girar. Van triar David Bisbal per ser el seu representant. A l’etapa següent van marxar, però seguidament van triomfar en el món de la música.
El seu primer disc va ser dirigit per “Pep’s Music Group” i es titula “Lo Mejor Está Por Venir” amb les següents cançons: “Lo Mejor Está Por Venir”, “Prefiero Decírtelo Así”, “Carrusel”, “Amiga”, “Dame”, “Mi Momento”, “Te Dejo En Libertad”, “A Ti”, “Ya Lo Ves”, “Sueño”, “Tan Solo Tu y Yo”.

El seu segon disc va ser també  dirigit per “Pep’s Music Group” i es va titular “Mil y una noches”  amb les següents cançons : “No Lo Olvides”, “No Hay Nadie Como Tú”, “Tan Mía”, “Ay Ay Ay”, “Eres El Juego”, “Grandes”, “Mil y Una Noches”, “Tu Primera Vez”,”Brujita”, “Mi Única Verdad” i “Chicas Chicas”.

Al tercer disc van canviar de discogràfica i se’n van anar a “Sony Music” on van fer el penúltim disc anomenat “Gracias” amb les següents cançons: “Gracias”, “Ahora”, “Soy Yo”, “Qué Es Lo Que Te Falta”, “Si Te Vas”, “Sobreviví”, “Escúchame”, “Tan Solo Una Caricia”, “Malas Lenguas”, “ No Es Así, Bendito Amor”.

L’últim disc publicat, també és dirigit per “Sony Music” anomenat “Stereo” amb les següents cançons: “Lento”, “Tímida”, “Amor en Stereo”, “Amor Animal”, “Aquí y Ahora”, “Dime Qué Pasó”, “Veneno”, “Miénteme”, “Ella Es De Las Mías”, “Casualidad”, “Que Se Olviden”, “Yo No Contaba Contigo”, “Girlfriend”, “Me Haces Tanta Falta”, “Dime i “Guapa”.

Ens agrada Gemeliers perquè són unes persones modestes i discretes. Canten molt bé i són unes persones d’allò més simpàtiques!
Si voleu sentir alguns dels seus treballs aquí us en presentem un 
Jesús i Daniel Oviedo Morilla
                                                                               Ariadna Nogué, Marc Buscató i Raul Dan

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada