2 us (M)
100 g de sucre
120 g de farina
100 g de mantega o margarina
2 cullerades de cacau en pols
4 cullerades petites de llevadura química (Royal)
1 cullerada d’extracte de vainilla
120 ml de crema de llet
12 galetes oreo ratllades
Nutella
COMENCEM
1. Primer de tot agafem un bol, i afegim el cacau, la farina, el llevat químic i el bicarbonat de sodi i ho barregem tot. |
4. En el bol afegim la mantega i el sucre i barregem. Després, hi afegim els dos ous i d’extracte de vainilla i barregem. |
5. Quan la massa anterior esta barrejada, hi afegim les galetes oreos i a continuació, amb aquesta massa omplim els motlles. Recordeu que només els heu d'omplir fins a la meitat . |
6. .Portem la safata al forn a 160 graus, els cupckaes més o menys 20 minuts. |
7. I per últim ho decorem amb la nutella i la galeta oreo per sobre. |
Laura
Pérez, Tacko Balde i Sònia Pérez
uaaau ! estàven bonissims craksss
ResponEliminaos love u
I tant boníssims!Va ser una sessió de revista molt llaminera. Gràcies!
ResponEliminaMmmmmmm!!! Estaven boníssimes. Bona recepta.
ResponEliminaQuina pinta que tenen, llàstima que no vaig poder-los provar perquè estava malalta, però espero que me'n porteu eh! Devien esta boníssims!
ResponEliminaEspero que en feu més com aquests, per cert éren boníssims!
ResponEliminaS'ha d'admetre que estaven boníssimes, molt bon recepte noies, gran detall el d'haver portat les magdalenes a l'institut!
ResponElimina