6 d’abr. 2017

TUMBLR

FOTOGRAFIA TUMBLR

Avui dia molta gent fa servir la paraula “Tumblr”, però ben bé sabeu què vol dir aquesta paraula o almenys d’on prové? Té diverses accepcions, la definició varia per les persones, però la paraula “Tumblr” realment és una aplicació creada per David Krap, propietat de Yahoo. Aquesta aplicació permet els seus usuaris penjar fotos, textos, vídeos, enllaços, cites i àudio de manera “Tumbleblog”. Aquesta aplicació es pot considerar una xarxa social, ja que la gent et pot seguir i veure les teves publicacions i tu també els pots seguir. Durant l’any 2013 va tenir més de 152.200.000 blocs i visites. 

FRASE TUMBLR
El nom de l’aplicació “Tumblr” s’ha tornat col·loquial i ara es fa servir per definir més aviat un concepte estètic, un estil, que pot referir-se a, fotografies o videos, passant per la decoració d’una habitació o d’una casa, a la manera de vestir d’una persona, fins i tot petites frases, textos que fan referència a sentiments que tenim els adolescents. És una paraula que s’ha incorporat al nostre vocabulari, sobretot al de les noies, malgrat que s’hagi substituït per altres aplicacions com l’instagram.

Marta Castillo Tomàs




4 comentaris:

  1. És un tema interessant, Marta. No en tenia ni idea que les tendències dels adolescents anessin per aquí. M'agrda veure que continua rimant la inocència i el bon gust. Enhorabona!

    ResponElimina
  2. Bastant interessant. Avui dia les tendències canvien a mil per hora i es presenten de moltes maneres diferents, com tots sabem. A veure quina serà la propera!

    ResponElimina
  3. Gràcies per la informació1 S'ha de dir que no en tenia ni idea del que volia dir aixó.

    ResponElimina
  4. Que interessant, mai m'havia preguntat el seu significat, gracies per la informacio.

    ResponElimina