7 de març 2017

LONDON EXCHANGE





Resultado de imagen de foto londonL’any passat es va iniciar amb els alumnes de 3r d’ESO un intercanvi amb altres alumnes de l’escola AngloEuropean School de Londres. Aquest any es tornarà a realitzar. Malauradament, no tots els alumnes hi poden anar, sinó que només hi aniran els 30 alumnes amb les millors mitjanes de totes les materies de  2n d’ESO, especialment la d’anglès.

El 7 de Març, els anglesos seran els que iniciaran aquesta experiència. Vindran aquí a passar 10 dies i després nosaltres anirem a Londres. Durant aquests dies visitaran Barcelona, aniran un dia a la neu… i el cap de setmana el passaran amb les seves famílies corresponents.

Els alumnes escollits estem esperant amb molta il·lusió que arribi el dimarts 7 de març quan els recollirem a les 18:00 a davant de l’institut. Però encara esperem  amb molta més il·lusió i amb una mica de nervis que arribi el dimecres 26 d’abril per poder emprendre el vol i visitar una ciutat famosa, com és Londres.

Els estudiants de l’institut Santiago Sobrequès, ens espera un viatge fantàstic on podrem conèixer més sobre la cultura de Londres i els seus monuments. D’entre les visites que farem, destaquem la de pujar al  London Eye, on des del punt més alt d’aquesta sínia  tan coneguda podran veure tota la ciutat. També destaquem el musical que anirem a veure del Rey León.

No tot sobre aquesta experiència es pot veure des d’un aspecte positiu. Com us podeu imaginar, els horaris són diferents: ells dinen a les 12:00 i a les 18:00 sopen. Però per sobre de tot i per sobre de la diferència horària, hi ha el tema dels exàmens. Quan nosaltres siguem allà no hi haurà problema perquè els que es queden aquí avançaran el crèdit de síntesi, però quan ells vinguin, ens trobarem en època d’exàmens, on per exemple, aquella setmana ja en tenim programats entre 3 i 5.

L’intercanvi no comença aquests dimarts 7 de Març, sinó que ja ha començat. Els estudiants dels dos països ja s’estan comunicant des de fa un o dos mesos, gràcies a les noves tecnologies.

Per acabar voldríem desitjar sort i que tot surti bé. També donar-los l’enhorabona, als alumnes que realitzarem aquesta experiència i les gràcies als organitzadors d’aquest intercanvi, com és la Romi Massaguer.


Dinke Font, Carla Iglesias i Laia Soler.
 

10 comentaris:

  1. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. Un bon article, noies! que tingueu un bon intercanvi i escrigueu força al blog!

    ResponElimina
  3. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  4. Ja esperem el dia 26 per marxar! (LAIA SOLER I CARLA IGLESIAS)

    ResponElimina
  5. esperem que es segueixin realitzant intercanvis com a quest

    ResponElimina
  6. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  7. Tots els del intercanvi estem esperant el dia 26, tot i que algú va tenir algún problema amb el seu company tots els del intercanvi tenim la bona sort de ser-hi en aquesta activitat.

    ResponElimina