2 de febr. 2017

GIRONA FC

ESCUT DEL GIRONA

L’esport en aquest últims anys s’ha convertit, juntament amb una bona alimentació,  en una ajuda per poder perdre pes i portar una vida saludable.   Un dels esports més populars és, sens dubte, el futbol. Tenir un equip de futbol dona a la ciutat prestigi i fa que aquest lloc tingui més fama, més gent… 

L’equip va ser fundat el 23 de juliol del 1930 , que venia a cobrir el buit que havia deixat la Unió Esportiva Girona, entitat que havia nascut a inicis dels anys 20 i que va desaparèixer per problemes econòmics. Avui en dia és un equip que s’ha guanyat una posició en el món del futbol ja que ens els últims anys sempre ha lluitat per pujar. El Girona ha consolidat en els darrers temps el seu equip a la segona divisió espanyola. 

Aquest any té 42 punts i està a 7 punts del primer que és el Levante UD que té 49 punts i és el líder de la competició, està doncs, en posició per pujar a la primera divisió espanyola i sembla que si segueix amb aquest ritme de competició pujarà segur! 

 Ara per ara el Girona és l’equip a batre, ja que és el millor equip de la primera volta gràcies a que és l’equip més golejador. Esperem que aquesta segona volta li vagui encara millor que en la primera.



Joaquín Romero i Mamadu Diallo

6 comentaris:

  1. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. trobo que s'auria de potenciar mes la publicitat al futbol gironí ja que es una bona font d'ingressos per sa ciutat i que la generalitat de Catalunya també hi hauria de posar mes diners i menys als grans clubs

    ResponElimina
  3. Aquest esport es molt interessant i molt divertit, visca el futbol!

    ResponElimina