31 de gen. 2017

CLASH ROYALE

La portada del joc

Clash  Royale és un joc de cartes, d’estratègia i acció online. Creat el 4 de gener de 2016 per Supercell , és el nou joc dels creadors de Clash of Clans El jugador té quatre cartes amb les quals ha de lluitar contra un bót (robot automàtic) i aconseguir quatre cofres  on desbloqueja altres cartes per a poder completar el seu “mazo” (8 cartes). Amb aquestes 8 cartes pot aconseguir altres jugadors online dels quals obtenir més cartes i així poder pujar d’”arena”. A partir d’aquí, es tracta d’anar aconseguint “copes” i pujar a l’arena superior.

Evidentment hi ha cartes que són molt fàcils d’aconseguir, com les comuns i les especials i d’altres que són dificilíssimes, com les èpiques o les legendàries. Algunes d’aquestes cartes es poden comprar amb l’or del joc, que s’obté quan es guanya a un jugador i quan s’aconsegueixen cofres. El total de les cartes del joc és de 70.

Com tots els jocs online no té un final concret. És un joc que crea adicció perquè contínuament  el jugador s’anima a fer més, a guanyar més prestigi, a ser millor, a participar en més rondes, a tenir més copes...
Ángel Dorado Espinal  3rC 

2 comentaris:

  1. Angel ho has fet massa be ara em donen ganes de jugar jaja gracies!

    ResponElimina
  2. Jo també en tinc, de ganes de jugar-hi, pe`ro això vol temps i jo no en tinc gaire...!

    ResponElimina