10 de nov. 2016

SAMSUNG

Qui no ha tingut alguna vegada a les seves mans una tauleta, mòbil o una tele Samsung?
Samsung és una empresa creada a Corea del Sud que va començar l’1 de març de 1938. Samsung.
Electronics va ser fundada en 1969 i està repartida al voltant de 58 països i té més de 480.000 treballadors i és reconeguda entre una de les 10 millors empreses de fabricants de tot el món.
Note S 7 carbonitzat
Actualment Samsung ha estat noticía pel seu nou mòbil Galaxy Note 7 que ha tingut una sèrie de problemes, entre els quals  les explosions de bateria. que han provocat pèrdues d’uns 17 milions de dòlars i él que és més greu, la pèrdua de confiança dels clients fidels.El que més crida l’atenció és que el que per uns és una pèrdua, per altres pot representar un guany desorbitat. Aquesta any, l’ Iphone 7 preveu unes vendes d’uns 8 milions. És natural, la gent ha perdut confiança en la seva marca estimada, Galaxy i es passa a una competència Apple que li ofereix garanties de seguretat.
Dels quasi 12 milions de dispositius que es van vendre del Samsung Galaxy Note 7, aproximadament la meitat de les persones cambiaran la família Galaxy per la família Iphone. Això es tradueix ens uns números que s’aproximen entre els 5 i 7 milions d’usuaris.Els analistes també creuen  que l’altra meitat dels usuaris es quedaran amb altres fabricants android com per exemple Huawei. Probablement també potser alguna part dels usuaris cambiaran els note 7 per els nous Google Pixel i Pixel XL que es van presentar  a principis d’aquest mes. Tanmateix també hi haurà altres usuaris que seguiran fidels amb la empresa Samsung i cambiaran els Note 7 pels S7 o S7 Edge o bé es quedaran amb els phablets, allà ells.
El que és clar és que en la majoria dels casos, després del fracàs públic que Samsung ha sofert en els últims mesos, més de la majoria no tornaran a confiar amb la firma coreana.Jo els donaria una altra oportunitat, i vosaltres?

Denis Rojas

11 comentaris: