8 de juny 2015

EMPRENEDORS TRIOMFADORS EN LA TECNOLOGIA NACIONA

En la tecnologia nacional han triomfat molts joves dels nostre país, que són joves emprenedors.
Uns dels empresaris amb més de 125 milions d’usuaris registrats a la seva pàgina web és el Barceloní, Tomás Diego el creador de Softonic, la funció d’aquesta pàgina web és la cerca, descàrregues i actualitzacions d’aplicacions.
Tomàs Diego va començar a ser emprenedor amb 20 anys d’edat, com a motiu del projecte de fi de carrera l’any 1997 quan van crear aquesta pàgina web juntament amb dos amics de la carrera, actualment la pàgina té uns ingressos de 52 millons d’euros.


Uns dels altres triomfadors emprenedors d’Espanya els últims darrers anys, és l’empresa BQ, fundada al 2010 pels empresaris Alberto Méndez i Rodrigo del Prado entre d’altres sis.
Els estudiants d’enginyeria, que van fundar l’empresa, es van ajuntar per primer cop a la Universtitat Politècnica de Madrid on van coincidir amb l’associació d’alumnes ITEM Consulting, al 2003 i van fundar la seva primera empresa, que es dedicava a la fabricació de claus d’USB.
Més tard, al 2010, van fundar oficialment l’empresa BQ, i al 2011 van començar a dissenyar i fabricar els primer lector electrònics per les empreses Telefónica, Fnac i la Casa del Llibre i a  finals del 2011 es va començar a expandir per Sud-Amèrica. Més tard, van començar a fabricar smartphones, tablets i a finals del 2012 impresores 3D.
BQ va ser la primera empresa en la comercialització d’impressores 3D, amb l’ajuda d’una empresa dels Estats Units.
Actualment, els smartphone BQ són uns dels mòbils low cost més venuts a Espanya amb uns ingressos de 202,5 milions d’euros al 2014.

Aquestes són unes de les societats triomfadores a Espanya, creades per joves emprenedors espanyols.



Víctor González Díaz

3 comentaris:

  1. La marca BQ trobo que és una marca que ha agafat molt bona reputació en molt poc temps , aixi mateix demostre que es una gran qualitat de smartphone.

    ResponElimina
  2. quin article més interessant, està molt correcte

    ResponElimina
  3. Molt bon article, el tema BQ és molt interessant.

    ResponElimina