11 de maig 2015

EMPRENEDORS DE LA TECNOLOGIA

Cada any, al març, se celebra a Barcelona els ‘Mobile Premier Awards (MPA)’ que són uns premis que donen l’Acadèmia de Tecnologia de Barcelona als joves emprenedors de telefonia mòbil.
Aquesta any es varen quedar a les portes de guanyar el premi els dos Barcelonins de 20 anys amb les següents aplicacions:                                                                                                                      


-DondeEsta Family: Aquesta aplicació, el que fa, es controlar els membres d’una família en temps real, és una aplicació molt útil, sobretot per aquells que volen tenir els fills vigilats i saber on són en temps real. L’únic inconvenient és que atempta contra la intimitat de les persones.
-Cookbooth: És una aplicació que serveix per compartir receptes de cuina explicades amb seqüencies de fotos. Aquesta aplicació és molt útil per a la gent que vol compartir les seves receptes culinàries i que hi pugui opinar.

Però les guanyadores foren les següents:
1-Fansino: És una aplicació molt útil per a la gent que comença a produir música i perquè la gent l’escolti. És interactiva: els autors de les músiques poden parlar amb els seus fans en temps real, per altra banda ha tingut moltes crítiques, ja que s'assembla a Streamcloud, una aplicació tant de mòbil com per a ordinador amb les mateixes característiques.
2-GPSGay: Aquesta és una aplicació on els Homosexuals poden trobar els millors llocs, música, pel·lícules o llibres que els poden interessar.
3-Mobile Triage: El Triage és un procès que serveix per saber quin problema té el pacient i si s’ha d’intervenir ràpidament, gràcies a això, si s’aplica correctament, s’ha demostrat que disminueix la mortalitat. Aquesta aplicació és especialment important en els països en desenvolupament com Sudàfrica, ja que té menys metges i hospitals que altres països més desenvolupats. És una bona aplicació, ja que pot salvar vides.

Avui dia, les aplicacions ens ajuden a fer-nos la vida més senzilla i cómoda i això és gràcies a gent com aquesta que fa les aplicacions.

Víctor González Díaz

4 comentaris: