13 d’abr. 2015


Títol: Lucy
Durada: 90 min.
País: França
Director: Luc Besson
Guió: Luc Besson
Repertori: Scarlett Johansson , Morgan Freeman , Choi Min - sik , Amr Waked ,Yvonne Gradelet
Gènere: Acció  i Ciència ficció.

Sinopsis: Johansson interpreta una dona obligada a exercir de“mula” (de drogues) i adquireix poders sobrenaturals quan la bossa de droga es trenca dins del seu estómac i els narcòtics entren en contacte amb el seu cos i la seva capacitat cerebral s’expandeix. Arran d’això comença a experimentar canvis en el seu cos com, intel·ligència i  memòria prodigiosa, retrocedir en el temps...

Crítica: És una pel·lícula clarament de ciència ficció. L'argument es transmet amb coherència, està treballat i tampoc et demana que creguis en la teoria de la qual parla. (Evolució humana). La pel·lícula posseeix escenes de molta intriga, acció i violència xinesa. Destaca la banda sonora, interpretada per Eric Serra, que dóna un punt a favor més a la pel·lícula. És molt entretinguda i si t'agrada la imaginació desbordant, aquesta és la teva pel·lícula!
El que més m'atrau de la pel·lícula és la manera que té de transmetre una teoria de la vida bastant particular. El treball de la protagonista (Scarlett Johansson) m'ha fascinat molt.
Aquí us deixo l'enllaç del tràiler oficial:



Maria Hidalgo, 4A

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada