INGREDIENTS MASSA:
2. 150 ml d'aigua
3. 1 cullerada d'orenga
4. 2 cullerades d'oli
5. 2 pessics de sal
INGREDIENTS
(AL GUST):
1. Tomàquet fregit
2. Formatge
3. Pernil dolç
4. Frankfurt
5. Olives
6. ...
ELABORACIÓ:
1. Preescalfeu el forn a 200ºC.
2. Mesureu els 250g de farina i poseu-los en un bol. Tot seguit, introduïu-hi l’aigua (preferiblement calenta) i comenceu a amassar amb unes varilles de mà durant 1min. i després amb les mans.
3. Deixeu reposar la massa 3 min.
4. A continuació, afegiu-hi l’orenga, l’oli i la sal (amassant després de posar cada ingredient). Deixeu reposar la massa durant 30 min. aproximadament.
5. Un cop passada la mitja hora, poseu farina al marbre i, amb un corró, estireu-la fins a aconseguir la mida desitjada.
Poseu-hi el formatge i els ingredients |
6. Poseu la pizza sobre un tall de paper especial per anar al forn i poseu-hi els ingredients desitjats: primer la tomata, després el formatge i per sobre els ingredients que preferiu.
Mitja hora al forn |
Gran recepte! Em venen ganes de menjar només de veure la foto :D.
ResponEliminaMolt bona recepta, fa molt bona pinta!
ResponEliminaL'autor ha eliminat aquest comentari.
ResponEliminaMmm... ca bo
ResponEliminaQuina bona pinta.
ResponEliminaLla lla bes
ResponEliminaL'autor ha eliminat aquest comentari.
ResponEliminaL'autor ha eliminat aquest comentari.
ResponEliminaQuina bona recepta.
ResponEliminaUna recepta ben organitzada i les il·lustracions són molt encertades. S'agraeix la precisió de la quantitat d'ingredients.
ResponEliminaMmmm que bona pintaaa
ResponEliminam'agrada molt la pizza
ResponElimina