24 de nov. 2014

Pizza

INGREDIENTS MASSA:
1. 250g farina
2. 150 ml d'aigua
3. 1 cullerada d'orenga
4. 2 cullerades d'oli
5. 2 pessics de sal
INGREDIENTS 
(AL GUST):
1. Tomàquet fregit
2. Formatge
3. Pernil dolç
4. Frankfurt
5. Olives
6. ...

ELABORACIÓ:


Introduïu-hi l'aigua
En primer lloc, s’ha de preparar la massa:
1. Preescalfeu el forn a 200ºC.


2. Mesureu els 250g de farina i poseu-los en un bol. Tot seguit, introduïu-hi l’aigua (preferiblement calenta) i comenceu a amassar amb unes varilles de mà durant 1min. i després amb les mans.

3. Deixeu reposar la massa 3 min.


Afegiu oli


4. A continuació, afegiu-hi l’orenga, l’oli i la sal (amassant després de posar cada ingredient). Deixeu reposar la massa durant 30 min. aproximadament.

Estireu la massa amb el corró



5. Un cop passada la mitja hora, poseu farina al marbre i, amb un corró, estireu-la fins a aconseguir la mida desitjada. 


Poseu-hi el formatge i els ingredients
6. Poseu la pizza sobre un tall de paper especial per anar al forn i poseu-hi els ingredients desitjats: primer la tomata, després el formatge i per sobre els ingredients que preferiu.



Mitja hora al forn


7. Un cop feta la pizza, poseu-la al forn durant 15-20 minuts a 200ºC.



I ja teniu la pizza feta. Bon profit!!!


Irene Garcia, Anna Riera i Paula Costa

10 comentaris: