24 de nov. 2014

Ebola

L’Ebola té el seu lloc d’origen a l’Àfrica, a la República Democràtica del Congo, abans anomenat Zaire. El seu nom prové del riu Ebola , on va ser identificat per primera vegada el 1976 durant una epidèmia.

Tots els països que han enviat cooperants a ajudar els infectats de la malaltia es plantegen què han de fer amb aquells que s’han contagiat. La majoria opta per repatriar-los, encara que això suposi un risc per a la població.

En el cas d’Espanya, es va repatriar el senyor Manuel Belgrano i, en conseqüència, Teresa Romero, una auxiliar d'infermeria que va atendre Manuel Belgrano,es va contagiar, i això va endegar una forta polèmica que va arribar al seu punt màxim quan es va decidir sacrificar el seu gos.  Això va generar una forta controvèrsia  en els mitjans de comunicació, xarxes socials...per tal de salvar el gos. Al final, es va optar per sacrificar-lo tot i l’ajuda de moltes persones, no van poder impedir-ho.
La història ha acabat bé i ha tingut sort.  

Per nosaltres la revista ha sigut una experiència nova ja que mai he escrit res a cap revista. Ho he trobat molt interessant i espero tornar a parlar d’un nou tema. I hem après a redactar millor i a no fer tants errors.

5 comentaris:

  1. L'Ebola és un tema molt seriós i no és per fer bromes!

    ResponElimina
  2. l'Ebola és un tema molt seriós i complicat. Es pot observar que us heu treballat molt l'article, felicitacions de part meva.

    ResponElimina
  3. L'Ebola no és un tema per fer bromes, és justmanet al contrari, és un tema molt seriós i que algunes persones se'l prenen molt en broma.
    Molt bon article, felicitats.

    ResponElimina
  4. Gràcies per informar-nos. Ara anirem amb més cura

    ResponElimina
  5. Ua tet crek k tink evola. Anire al mege ka am kuri

    ResponElimina