20 d’oct. 2014

Les Fires de St.Narcís 2014


Ja tenim molt a prop les fires i les barraques, i ens agradaria començar a parlar-vos sobre el que hi haurà i les activitats que creiem que us poden agradar.
La cartellera de barraques a LA COPA està força bé! Hi ha grups d’alt prestigi com Txarango, Chambao, Germà negre, etc.
Per accedir a la cartellera sencera de barraques us deixem el link:


Per als mès petits de la casa aquest any hi ha una bona oferta! Hi trobem  grups com Diverkids o País de cotó. La cartellera és al següent link:

Cartell de Fires 2014 feta per Anna Soler Juvantench
També com cada any, tenim un nou cartell de Fires fet per Anna Soler Juvantench. El dibuix ens recorda al tapís de la creació, també hi consten elements importants i coneguts de Girona, com per exemple: La mosca de St. Narcís, el riu Onyar i els focs artificials de cloenda de les fires que es fan cada any a Girona.

Les nostres recomanacions quant a atraccions són algunes com “El ratón vacilón”; “L’extreme” o “XXL” aquestes són les atraccions més triades per la gent, però tambè us  recomanarem d’altres com la casa de la por o la nòria.

Si voleu trobar més informació sobre aquestes fires de Girona 2014 podeu entrar en la següent pàgina d’on hem tret la informació i on trobareu tot el que necessiteu:



Arnau Moret i Pau Condom 4t A ESO

2 comentaris: