6 d’oct. 2014

Vaga del 7 i 8 d’octubre en contra de la prohibició de la consulta




Des del Sindicat d’Estudiants manifestem el nostre rebuig frontal a la decisió del govern PP d’impugnar la consulta del 9 de novembre i impulsem totes les mobilitzacions socials que es convoquin per combatre la decisió del Tribunal Constitucional (TC) d’impedir la consulta, com les concentracions davant dels ajuntaments del 30 de setembre i la vaga estudiantil dels dies 7 i 8 d’octubre llençada per la plataforma Estudiants 9N.

L’actitud del PP és un atac a un dret democràtic elemental ; un atac per part dels mateixos que estan impulsant una llei de seguretat ciutadana contra les manifestacions , per part dels que pretenen canviar la llei electoral per impedir que la majoria social que rebutja les retallades faci fora el PP dels ajuntaments  a les eleccions municipals del maig , i que continuen amb la seva política  devastadora de privatització i retallades a la sanitat i l’ensenyament públic. Aquesta és la legalitat del PP, una legalitat feta la seva mida i destinada a garantir els privilegis dels grans poders econòmics, la banca, els especuladors i els corruptes. 

El TC és un organisme situat al marge de qualsevol control democràtic i completament vinculat als sectors més reaccionaris de l’aparell  de l’Estat.

Hem de parlar clar. La defensa dels drets democràtics i el canvi social mai vindrà de la mà del CiU, perquè aquesta formació representa, precisament els interessos de l’oligarquia financera i empresarial de Catalunya, dels corruptes. Tal com ha dit Ada Colau, Artur Mas no ens representa.

Extret de: http://www.sindicatdestudiants.net


Robert Scherer i Marçal Caravaca 4t d'ESO



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada