4 de juny 2014

INTERCANVI L’ESCOLA “LA BRESSOLA”




Els alumnes de 1er d’ESO  van iniciar l’intercanvi amb l’escola “La Bressola” del poble “El Soler”. Els nord-catalans van arribar el dia 8 d’abril van marxar el dia 12 d’abril. Els alumnes del La Bressola van ser els primers que van iniciar aquest intercanvi acudint a l’INS Santiago Sobrequés.
Els dies que van residir aqui van realitzar una sèrie d’activitats:

El dimarts 8 d’abril els nord-catalans van arribar a Girona cap a les 10.00h i van fer una visita guiada per Girona amb els seus professors. Al final del dia els van poder conèixer i en acabar les classes tots van marxar cap a casa seu amb el seu corresponent.
El dimecres 9 d’abril van marxar cap a Banyoles on van agafar un camí que els portava al cim del Puig Mont Clarà. I al final del dia tots cap a Girona un altre cop.
El dijous 10 d’abril van realitzar moltes activitats a l’institut com per exemple: mirar pel·lícules, jugar a jocs tradicionals catalans, jugar a Rugby amb la professora corresponent d’E.F.
El divendres van fer classe normal i els nord-catalans van anar a fer un vol. Cap a les 2 els nord-catalans i els catalans es van acomiadar (la gran majoria va plorar).

Els alumnes de primer opinen que va ser una experiència molt interessant i divertida. Tots els alumnes de l’intercanvi del Sobrequés desitgen amb moltes ganes que arribi el juny per poder tornar a veure’ls.

Carlota Barneda, Guada Estévez i
 David Úbeda

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada