5 de maig 2014

Un cop d'ull al barri: Can Casals

Dades personals:Joaquim Casals Coll

49 anys

Viu a Fornells de la Selva

Treballava de: Corredor d'assegurances.Joaquim Casals, es propietari de Can Casals. Una botiga de fruita i verdura situada davant el nostre institu. Va ser un dels primers alumnes del nostre centre, aqui us deixem una petita recopilació de preguntes, que li vam fer a la seva botiga.En què et vas inspirar per iniciar aquest projecte de botiga?

-Per donar un bon servei i producte als veïns.A l’hora de triar el barri, ha pesat que el local estigués a la vora del nostre institut?

-En part sí.Què té de diferent la teva botiga? Quin model de negoci vols projectar?

-Vendre productes de proximitat.Ens han explicat que eres alumne del nostre centre, és cert?

-Sí. Vaig formar part dels primers alumnes que van iniciar l'institut Sobrequés. Alguns dels meus professors, encara hi són.Recordes algun professor en especial? Algun record d’aquella època?

-La Sacri, que va iniciar la revista “Aldarull”, en Pedro Cortés... Aquí hi vaig conèixer la meva actual parella.Recordes alguna anècdota.

-Com que no teníem edifici, fèiem les classes en aules de l'escola de primària. El 3r de BUP el vam fer al “xalet” per falta d'espai al centre, que era a la pujada de la Creu de Palau. Com que era lluny, i tots ens havíem de desplaçar, els profes arribaven tard a classe.Quan anaves al nostre centre, ja existia la revista aldarull.

-No, ja que era el principi del nostre institut, però poc després, la Sacri, que era professora de llengua catalana, la va començar amb alumnes voluntaris, fora de l'horari escolar!!!!   

                                                                                             Andreu Coll, David Úbeda i Jordi Bosch.

1 comentari:

  1. Aquesta entrevista ha sigut molt interessant ja que l'home de la botiga era un alumne de l'institut Santiago Sobrequés.

    ResponElimina