24 de març 2014

LA VOZ KIDS


La voz kids és un programa de televisió donat a telecinco els dijous a les 22:00h. Es tracta de que els tres coaches (Rosario, Dabid Bisbal i Malú) escoltin les veus dels concursants (de 8 a 15 anys) i seleccionin 15 veus per formar el seu equip.



LA VEU DE PAULA ENAMORA A BISBAL

La petita surt de plató en braços de David Bisbal.

Amb només vuit anys, Paula aconseguia que tant David Bisbal com Malú es llancessin als polsadors i es quedessin bocabadats després veure-la. La petita, que cantava ' Somewhere over the rainbow ', es debatia entre les rialles i les llàgrimes després de la seva actuació i, finalment, les tornes van canviar: ella va prendre la seva decisió des de la butaca de Rosario mentre Bisbal i Malú esperaven a l'escenari.
Té vuit anys , és una de les nenes més petites de 'La Veu Kids ' però ja té experiència sobre els escenaris . Amb cinc anys, Paula va participar en el musical de 'Los Miserables ' i després en el de Shreck . Per això , cantar en públic ja no l'espanta:" El millor moment va ser quan vaig pujar per primera vegada a un escenari , et treus tot el pes i els nervis de sobre" , ens explicava .
L'actuació de Paula: ' Somewhere over the rainbow '
Rosario Flores , que ja havia tancat el seu equip , saludava Paula quan entrava i li llançava un petó per tranquil · litzar . Amb les primeres notes , Paula arrencava l'aplaudiment del públic i , poc després , David Bisbal pressionava seu polsador amb força . El coach es quedava amb la boca oberta quan veia a la nena i Malú el seguia poc després. L'actuació de Paula acabava i els tres cantants s'inclinaven cap a ella amb gest de tendresa . Abans que acabés ja estaven tots drets, aplaudint .

Bisbal: “M'has enamorat amb la teva veu”
Malú : " M'has encantat només en obrir la boca "
Rosario: "Quina dolçor tens cantant! "


LA VEU FLAMENCA DE RAÚL FA PLE I FITXA PER BISBAL

Raúl ha sortit a l'escenari i ha interpretat 'Como el agua', de Camarón, fent que els tres coaches premessin gairebé immediatament el botó de la seva butaca. Després d'escoltar els comentaris dels coaches, ha decidit entrar a l'equip de Bisbal: "M'encantaria anar-me'n amb els tres, però m'estimo més estar amb en David".

CARLOS ALFREDO, EL NEN EN EL QUAL BISBAL ES VEU REFLECTIT

La seva veu ha fet que Bisbal i Rosario premessin el botó de les seves butaques, deixant clar que tots dos li volien en el seu equip. Després d'escoltar les seves licitacions, el jove ha decidit entrar a l'equip Bisbal, provocant l'eufòria del seu nou coach. 

Ara, la Paula va ser eliminada a les batalles i en Raül i en Carlos han passat juntament a la final amb l'Eva. 
Tot i que la Voz Kids ja s'ha acabat, més endavant faran una segona edició de la Voz amb els grans i després els petis.
Paula Fernàndez, Paulina Caamaño



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada