18 de nov. 2013

Entrevistes als nens de 1er d'ESO


ENTREVISTES 1r ESO

Hola un altre cop, us portem una secció nova, les entrevistes. Té com a objectiu, entrevistar els alumnes nouvinguts a l’institut, als nens i nenes de 1r d’ESO. Aquesta setmana hem entrevistat a:

- En Bernat Soler de 1A. 

- La Nicole Diaz i l’Anna Merès de 1C.
 - L’ Eva Sanchèz i en Marc Pardillo de 1D.

La majoria dels alumnes estan a gust amb la seva classe, en excepció de la Nicole que encara no coneix alguns dels companys.

A cap dels alumnes els ha costat adaptar-se al centre, en canvi ens han dit que s’han adaptat molt fàcilment i que el canvi de l’escola a l'institut ha sigut força fàcil, excepte la Nicole i l’Anna que hi han trobat una mica de canvi.


La majoria dels alumnes pensen que els professors son seriosos i estrictes.
Així que ja sabeu, professors, a riure una mica més!

Com ja sabeu, a les hores del pati tenim una lliga de futbol, on es formen equips i juguen uns contra els altres. Això sí, creuen que les porteries de la pista de bàsquet són massa petites i hi ha confusions.

Gairebé tots els alumnes han vingut a aquest institut, perquè el teníem més a prop i per poder coincidir amb els amics de l’escola.

A tots els alumnes, el que els agrada més són les hores del pati i E.F. , encara que n'hi ha alguns que es queixen de les obres i dels lavabos, ja que, els del pati, estan molt bruts i a vegades hi falta paper o mirall (parlen dels de les noies).

Si us heu quedat amb les ganes de saber-ne més,  no patiu, perquè regularment penjarem noves entrevistes a diferents nens i nenes.


 Guadalupe  Estévez  i Carlota Barneda



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada