24 de maig 2023

RIOT GAMES

 El Riot Games és una editora de videojocs, desenvolupadora i una empresa on organitzen tornejos d’esports electrònics.

Riot Games opera 14 lligues d'esports electrònics a nivell internacional.


El 2006 l’empresa va crear un joc anomenat “League of Legends”, un videojoc multijugador d’arena de batalla en línia. Aquest joc consisteix en dos equips de cinc jugadors que batallen en un combat de jugador contra jugador, cada equip ataca i defensa la seva meitat del mapa. Cada jugador controla el seu personatge anomenat “campió” amb habilitats úniques i diferents. Durant la partida els jugadors es fan més poderosos acumulant or que serveix per comprar articles i derrotar l'equip contrari. Un equip guanya quan arriben a la base enemiga i destrueixen el nexe, que és una mena de torre.


El 2 de juny de 2020 es va desenvolupar i publicar el joc anomenat “Valorant”, és un “hero shooter” en primera persona multijugador en línia inspirat en el joc “Counter-strike”. Els jugadors controlen un agent, personatges que provenen de molts països i cultures de tot el món.

En el principal mod de joc hi ha dos equips, atacant i defensor. Cada equip té cinc jugadors. Els agents tenen habilitats úniques i fan ús d'un sistema ecònomic per comprar armes, escuts o habilitats, tenen una variedad d’armes que inclouen pistoles, subfusells, escopetes, metralladores, fusells d’assalt i franctirador. L’equip atacant té una bomba, anomenada “spike”, que han de plantar en una àrea, si l’equip defensor desactiva la “spike” a temps, els defensors guanyen, si no, perden. Els equips canvien d’atacant a defensor i viceversa. El primer equip que arriba a tenir 13 rondes guanyades és el vencedor.


Logo de l'empresa


                                                                                         Xinyuan Jiang i Sara Stan, 3rB





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada