12 d’abr. 2023

BOOKTRAILER

 Aquest curs els alumnes de 3r participem en una activitat organitzada pel museu del cinema de Girona i les biblioteques de Girona per preparar els “bookstrailers”.Booktrailer” és una mena de curtmetratge on l'objectiu és presentar un llibre i fer-lo atractiu perquè la gent el llegeixi. És semblant a un tràiler d'una pel·lícula, i no ha de fer “spoiler”.

S’ha de fer una edició, on és voluntari que hi surtin persones, però també es pot intentar amb animació. Ha de contenir poc text, cal jugar amb el so, ajustar-lo perquè quedi bé.

Al concurs de “booktrailer” hi participen altres instituts que competiran tots per guanyar el premi.

Un dels premis és un descompte pel cinema…

A principi de curs ens va venir una senyora que ens va explicar què faríem i què era el “booktrailer”. Passades ja unes classes, concretament a la classe de castellà vam començar a fer un guió sobre el “booktrailer” i el dia següent a la classe de català vam començar a fer les primeres gravacions, i el dijous 23 va tornar a venir la senyora i ens va ensenyar pàgines web on aprendre a agafar imatges per incloure en els “bookstrailers” i fer-los més interessants.

Ara  explicarem com fer un bon “booktrailer”: primer, hauríem de fer un bon guió de tot el que volem que surti al “trailer” i després començar a gravar. Recomanem primer fer escenes que costin mes de gravar i posteriorment fer l'edició.



Claqueta a punt!

Adrian Rodriguez i Arnau Barberà, 3B


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada