25 de nov. 2022

GOD OF WAR RAGNAROK

Heu sentit a parlar de l'esperat joc “god of war ragnarok”? En aquest text us explicarem tot el que heu de saber, de què tracta, tipus de joc, jugabilitat, història, preu i si val la pena.


És un videojoc d'acció i aventures desenvolupat per SCEA (Santa Monica Studio) i distribuït per Sony Computer i ara amb la nova entrega de "god of war ragnarok" serà món obert, és a dir podràs moure’t per tot el mapa sense seguir una història lineal.

Basat lliurement en la mitologia nòrdica, el joc es desenvolupa a l'antiga Escandinàvia i presenta el protagonista de la sèrie Kratos i el seu fill adolescent Atreus. El joc presenta el final de l'era nòrdica de la sèrie, és a dir el Ragnarök, l'esdeveniment que és central en la mitologia nòrdica. Es va demanar que continués  el joc anterior, després que Kratos matés el déu Æsir Baldur.


És un joc que recomano perquè té una de les millors sagues de videojocs de tot els temps. Comença amb la mort de tots els dé
us grecs. Ara són  els nòrdics que aniran desapareixent. D’altra banda, presenta un sistema de combat d’allò més divertit, una trama interessantíssima i uns dels millors gràfics actuals. Per només 59,99 euros.


foto del joc


Arnau Darnés, 3A


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada